Notícies

Comissions denuncia l’acomiadament de quatre empleats del Santa Maria

La secció sindical de CCOO de l’Hospital Santa Maria va denunciar ahir l’acomiadament de quatre treballadors del centre, dos dels quals tindrien molta antiguitat i més de cinquanta anys.

Segons el sindicat, es tractaria de dos metges, un informàtic i una treballadora social, que van ser acomiadats entre divendres i ahir. El sindicat va afegir que la direcció va informar dels acomiadaments al comitè d’empresa la setmana passada, tot i que no els va concretar qui serien els afectats. “Ens van dir que s’havia retallat el pressupost i que no hi havia res a fer. Nosaltres creiem que es podrien haver trobat alternatives i rebutgem aquestes baixes”, va detallar un altre portaveu sindical.
D’altra banda, el sindicat va assenyalar que tem que es produeixin nous acomiadaments en un futur pròxim i que l’hospital “acabi sent desmantellat”.
Per la seua part, fonts de la direcció de l’Hospital Santa Maria van assenyalar que es tracta de quatre acomiadaments objectius i que l’activitat de l’hospital es continuarà realitzant “amb total normalitat i sense cap problema, ja que parlem de places que estaven amortitzades”. 
Les mateixes fonts van reconèixer que es tractava de mesures “molt desagradables” però que davant de l’ajust del pressupost no els ha
quedat “cap altra opció”.  La direcció va assenyalar que els acomiadaments permetrien que l’hospital pugui créixer “en especialitats més competitives”.

Segre, 22 de maig de 2013


<< Torna