Notícies

Agraïment a PADES Lleida

La nostra mare ha patit una llarga malaltia que no sols l’ha obligat a una llarga dependència sinó també a una atenció molt pròxima de forma constant.   Durant aquest llarg procés, fins al mateix dia de la seva defunció, hem pogut gaudir d’una manera plenament humana i professional del personal sanitari del PADES.

L’assistència que aquestes persones han ofert a la mare en tots els moments que ella ho ha necessitat, ha estat de ben segur l’espurna que li ha permès mantenir unes constants vitals durant força temps i, a nosaltres, poder gaudir de forma diària de la seva companyia i del seu somriure. Amb aquestes ratlles volem manifestar el nostre més profund agraïment als professionals que han sabut donar el suport sanitari necessari i també el caliu humà a la nostra mare durant aquests darrers anys.
 

L’existència d’un servei com PADES esdevé un dels millors indicadors de l’avanç social, humà i sanitari de la nostra societat. Els familiars afectats per una llarga convalescència d’una persona gran apreciem l’assistència rebuda en tot moment.

Moltes gràcies de tot cor.
FAMÍLIA RECASENS GUINJUAN


<< Torna