Notícies

Professionals del Santa Maria en una Xerrada sobre les voluntats anticipades a la Residència Lleida-Balàfia

Ahir dijous, 20 de juny, la Residència i Centre de dia per a Gent Gran Lleida – Balàfia, gestionada per l’empresa pública Gestió de Serveis Sanitaris, va organitzar una xerrada adreçada als usuaris i usuàries, familiars i professionals del centre per donar a conèixer el document de voluntats anticipades i quines són les gestions que s’han de realitzar per formalitzar-lo.

Va participar a la xerrada Marta Fontanet, cap de la Unitat d’Atenció a l’Usuari de l’Hospital de Santa Maria (HSM) de Lleida; Maria Bonjorn, treballadora social de la Unitat d’Atenció a l’Usuari de l’HSM; i la Dra. Núria Arraràs, metgessa del PADES Sud de GSS.

Les voluntats anticipades són unes instruccions que una persona major d’edat, amb capacitat suficient i de manera lliure, adreça al seu metge responsable, per tal que les tingui en compte quan la persona es trobi en una situació en què les circumstàncies que concorrin no li permetin d’expressar personalment la seva voluntat. L’objectiu del document de voluntats anticipades és mantenir el respecte a les dicisions personals dels pacients i augmentar la seguretat dels professionals a l’hora de respectar-les.

Premsa i Comunicació Departament Salut Lleida, 

21 de juny de 2013
 


<< Torna