Notícies

Sanitat 2.0 per a Lleida

Neix la plataforma Lleidasalut.net, que permet fer consultes ‘on line’ i buscar professionals, entre altres serveis || Ja té 6.000 professionals i 400 usuaris

M. MARTÍNEZ
LLEIDA. Fer consultes on line, guardar de forma segura l’expedient mèdic, buscar un professional sanitari a la província de Lleida o apuntar-se a una activitat saludable són alguns dels serveis que ofereix Lleidasalut.net, una plataforma on line que han creat tres emprenedors de Lleida. “La plataforma neix per donar un servei més àgil i eficient a pacients i professionals, aprofitant els recursos que ens ofereixen les noves tecnologies”, va explicar ahir Sergi Gòdia, un dels impulsors del projecte, juntament amb Andrés Rodríguez, i director de l’Àrea de Gestió Clínica de la direcció d’Atenció Primària a Lleida.

La plataforma ja compta amb 6.000 professionals que s’hi han donat d’alta, entre metges, infermeres, farmacèutics i professionals de la salut en general, i 400 usuaris pacients inscrits. “Donar-s’hi d’alta és gratuït i la plataforma va dirigida tant a pacients com a professionals, que poden donar-se a conèixer i compartir informació”, va explicar Gòdia, que va assenyalar que Lleidasalut.net vol ser el web sobre salut referent a Lleida.

Aquest emprenedor va afegir que un dels serveis més nous que ofereix la plataforma, també disponible al mòbil a través d’una aplicació, és la possibilitat que els usuaris pacients puguin fer consultes a través del web.“Poden fer-ho a l’equip que gestiona Lleidasalut, format per metges de família, o als professionals que formen part de la plataforma i que accedeixin a aquesta possibilitat”, va concloure.

Segre, 3 agost 2013
 


<< Torna