Notícies

Jornades de Portes Obertes a la Unitat de Trastorns Cognitius de Lleida en motiu del Dia Mundial de la Malaltia d'Alzheimer que se celebra el dia, 21 de setembre.

Sabem que les alteracions cognitives son un motiu molt freqüent de preocupació a la població en general i en motiu del Dia Mundial de la Malaltia d'Alzheimer que se celebra el proper dia, 21 de setembre, la Unitat de Trastorns Cognitius de Lleida farà unes Jornades de Portes Obertes per tal de valorar la salut cognitiva de la població preocupada per saber-ne el seu estat.

El motiu d'aquestes jornades no és fer un diagnòstic definitiu d'aquelles persones amb sospita de deteriorament cognitiu sinó realitzar un cribatge en població jove preocupada per la seva salut cognitiva. Si esteu interessat ompliu el següent formulari i rebreu hora i dia de la cita per correu electrònic durant la setmana del dia Mundial de l'Alzheimer,  del dia 21 al 25 de setembre.  Enllaç al Formulari/ Inscripcíó

(Avís important: 24 de setembre a les 14:00h hem esgotat la disponibilitat de l'agenda via formulari. agraïm la rebuda de la iniciativa! A partir d'avui  podeu accedir a la UTC via el vostre metge de capçalera)   

 
Si vols més informació envers la Malaltia i de la UTC

  • Exposició de pòsters al vestíbul de l’Hospital de Santa Maria. En l'exposició es pot obtenir informació sobre els símptomes de la malaltia, eines diagnòstiques, terapèutiques tant farmacològiques com no farmacològiques,  així com informació dels nous avenços en la malaltia i informació sobre el funcionament de la unitat.
  • Conferència divulgativa sobre la Malaltia d'Alzheimer a la Unitat el dijous 17 de setembre a les 19 hores a càrrec del Dr Arias.  

Salutacions,

 

Comunicació GSS, 15 de setembre de 2015

 


<< Torna