Notícies

6a Setmana de la Gent Gran a la Residència i Centre de dia per a Gent Gran Lleida – Balàfia

Del 21 de setembre a l’1 d’octubre estan previstes activitats que afavoreixen l’estimulació física i cognitiva dels usuaris i la seva integració social, millorant el seu estat anímic i, en conseqüència, el seu benestar i la seva qualitat de vida

Avui dilluns, 21 de setembre, la Residència i Centre de dia per a Gent Gran Lleida – Balàfia, gestionada per l’empresa pública Gestió de Serveis Sanitaris, ha inaugurat la 6a Setmana de la Gent Gran amb la commemoració del Dia Mundial de l’Alzheimer.

El servei de psicologia del centre ha organitzat diferents actes, com la segona edició de la Sala dels Records, un espai on usuaris i familiars poden fer un salt al passat tot recordant objectes que utilitzaven fa algunes dècades.

A més, a l’entrada del centre s’ha ubicat una taula informativa amb una reproducció visual on usuaris i usuàries del centre expliquen les seves experiències de vida.

Per finalitzar la jornada, els usuaris gaudiran aquesta tarda d’una ballada de sardanes gràcies a la col·laboració del grup sardanista del barri de Balàfia.

Fins al pròxim dijous, 1 d’octubre, Dia Internacional de les Persones Grans, el centre organitzarà activitats que afavoreixen l’estimulació física i cognitiva dels usuaris i la seva integració social, millorant el seu estat anímic i, en conseqüència, el seu benestar i la seva qualitat de vida (més informació al programa adjunt).

Adjuntem imatges de la jornada i el programa d’activitats de la 6a Setmana de la Gent Gran

Comunicació, 21 de setembre de 2015


AdjuntMida
6a Setmana de la Gent Gran.pdf367.93 KB
<< Torna