Notícies

170 professionals de la salut de Lleida implanten guies d’Excel·lència en Cuidatges

Auditoria del projecte als centres Arnau de Vilanova, Santa Maria i Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la UdL

Fins a 170 professionals de la salut de Lleida participen com a impulsors en la implantació de les Guies d’Excel·lència en Cuidatges, als hospitals universitaris Arnau de Vilanova i Santa Maria, i a la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida (UdL); amb la col·laboració del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL). Professionals d'infermeria, auxiliars d'infermeria, zeladors, fisioterapeutes, metges, treballadores socials, tècnics de diagnòstic per la imatge i professors de la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia, participen en el projecte.

El centre coordinador espanyol, la Unidad de Investigación en Cuidados de Salud (Investén-isciii) –centre col·laborador del Instituto Joanna Briggs (CCEIJB)– ha realitzat avui una visita de tutoria i auditoria per a constatar l'evolució dels candidats lleidatans a "Centres Compromesos amb l’Excel·lència en Cuidatges - Programa (BPSO)".

L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, juntament amb l’Hospital Universitari de Santa Maria i la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la UdL, van ser escollits com a candidats a "Centres Compromesos amb l’Excel·lència en Cuidatges", dins del programa internacional "Best Practice Spotlight Organization (BPSO®)", liderat per la canadenca Registered Nurses Association of Ontario (RNAO).

L’objectiu del programa BPSO® és fomentar, facilitar i recolzar la implantació, avaluació i manteniment, en qualsevol entorn de la pràctica infermera, de bones pràctiques en cuidatges, basades en les Guies de Bones Pràctiques (GBP) de la RNAO.

L’auditoria ha començat aquest matí amb una reunió general amb els responsables de les institucions i la visita a diferents unitats dels dos hospitals on s’estan implantant les guies. La Facultat d’infermeria i Fisioteràpia de la UdL ha acollit algunes de les reunions d’intercanvi amb els responsables de les guies, així com la trobada amb el nombrós nombre d’impulsors amb els quals compta el projecte a la ciutat de Lleida. La visita finalitza aquesta tarda amb una reunió (prevista per 16h) per posar en comú i fer la valoració conjunta final.

Informació via, comunicació i premsa COILL, 23 de setembre de 2015


<< Torna