Notícies

Segones jornades d’actualització en infermeria de l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp

Avui dijous, 7 d’abril de 15.30 a 20.30 hores, tindran lloc les II Jornades d’Actualització en Infermeria de l’Hospital Comarcal del Pallars (HCP), gestionat per l’empresa pública Gestió de Serveis Sanitaris (GSS), a l’Epicentre del Consell Comarcal del Pallars Jussà a Tremp.

Després de l’excel·lent rebuda de la primera edició, les II Jornades, organitzades pel Grup de treball d’Infermeria de l’HCP, tenen l’objectiu d’esdevenir un lloc de reflexió i d’intercanvi de coneixement, punt de partida per buscar i facilitar més espais de trobada entre els professionals dels diferents serveis del centre, de tot GSS i d’altres nivells assistencials, perquè col·laborin aportant les seves experiències en forma de pòster.
La conferència inaugural de les jornades anirà a càrrec d’Ester Busquets, infermera i filòsofa, responsable del Departament d’Infermeria de l’Institut Borja de Bioètica i professora de Bioètica de l’Escola Universitària de Ciències de la Salut de la Universitat de Vic.
Al llarg de la tarda es realitzaran taules rodones i tallers per abordar temes com la patologia respiratòria, el dol, el laboratori i anàlisi clíniques, aspectes maternoinfantils i el sistema circulatori.

Si algun mitjà està interessat en parlar amb l’organització de les Jornades, preguem ens enviï la petició al correu electrònic: [email protected]

Adjuntem el programa de la jornada
Comunicació GSS, 7 d'abril de 2016

AdjuntMida
Cartell II Jornades Infermeria HCP.pdf874.35 KB
<< Torna