Notícies

CARME CAMPOY, FISIOTERAPEUTA DE L'ANY

La fisioterapeuta Carme Campoy Guerrero (Premià de Mar, 1969) ha rebut aquest 2017 el guardó de Fisioterapeuta de l’Any amb què el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya reconeix anualment un col·legiat per la seva tasca professional i la difusió que fa de l’ofici.

Fisioterapeuta, antropòloga i màster en Desenvolupament i Cooperació Internacional, Campoy és professora associada de la Universitat de Lleida i ha coordinat, entre altres iniciatives, el projecte de cooperació interuniversitària de Xarxa Vives ‘Fisiáfrica’, que ha implantat estudis universitaris en Fisioteràpia a Gàmbia.

Campoy imparteix classes a la Universitat de Lleida i gestiona el servei públic de rehabilitació de la regió sanitària de Lleida, a través de Gestió de Serveis Sanitaris (GSS).

Fins al 2016 era la Junta de Govern del CFC qui decidia qui guardonar. La novetat d’enguany ha estat que la decisió l’han pres els propis col·legiats, votant a través de la pàgina web del Col·legi, fins el passat dissabte 15 de juliol, una de les tres candidates proposades per la Junta: Andrea López Erdozáin, Marta Prat Escoda i Carme Campoy Guerrero.

Concretament, Carme Campoy s’ha endut el 56% dels vots emesos pels col·legiats; Andrea López, el 29%, i Marta Prat el 15%.

Campoy rebrà el guardó i el reconeixement públic en el marc de la Nit de la Fisioteràpia, que tindrà lloc el proper divendres 15 de setembre a El Principal de l’Eixample

Col.legi Fisioterapèutes de Catalunya

 

L'enhorabona a la Carme!!

 

Comunicació GSS, 19 de juliol de 2017

 


<< Torna