Notícies

Treball, Afers Socials i Famílies posa en marxa una eina per a consultar les llistes d'accés a recursos per a gent gran

Mitjançant el web del Departament, les persones amb dependència o els familiars que les representin podran saber quin lloc ocupen en la llista d’accés als centres on han sol·licitat plaça

Amb la voluntat d’aportar la màxima transparència a l’accés a recursos per a gent gran, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha implementat una eina adreçada a les persones amb dependència o als seus familiars que permet consultar la posició en les llistes d’accés a les residències i centres de dia on s’hagi sol·licitat una plaça amb finançament públic.

 

Per a accedir a l’aplicatiu, la persona dependent o el familiar que la representi s’haurà de donar d’alta al Servei d’identificació a les administracions públiques catalanes idCAT Mòbil, amb l’identificador de la persona dependent i el número de mòbil associat (no es podrà associar un mateix mòbil a més d’un identificador). Un cop fet aquest pas, rebrà un missatge SMS al mòbil amb la contrasenya que li permetrà accedir a l’eina, allotjada al web del Departament.

 

Quan l’usuari formuli una consulta, veurà en pantalla quina posició ocupa en les llistes d’accés als centres per a gent gran on hagi sol·licitat plaça i quantes persones estan apuntades a les llistes d’aquests centres. El web també l’informarà del dia i l’hora en que es realitzi la consulta.

 

Si la persona no es vol registrar a l’idCAT Mòbil, també té l’opció de fer aquesta consulta adreçant-se als mateixos centres on estigui apuntada o contactant amb els Serveis Territorials del Departament.

Informació, via Sala Premsa, Departament/s: Treball, Afers Socials i Família Twittejar

 

Comunicació GSS, 19 de juliol de 2017


<< Torna