Notícies

INSCRIPCIONS III JORNADA D'INICIATIVES, INNOVACIÓ I RECERCA. 17 DE NOVEMBRE DE 2017 AULA MAGNA CAMPUS CIÈNCIES DE LA SALUT DE LA UNIVERSITAT DE LLEIDA

Data: 
14/09/2017

 

Un any més durant l’últim trimestre de l’any es celebrarà la III Jornada d’iniciatives, innovació i recerca de GSS.

Aquest any tindrà lloc el dia 17 de novembre, de 10,00h a 15,00h a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida.

Com a novetats d’aquest any cal destacar que s’amplia la participació a tot el territori de la Regió Sanitària de Lleida i de l’Alt Pirineu i Aran: s’admetran comunicacions i pòsters tant de professionals de GSS, de l’ICS, de l’IRB com de l’IDIAP.

La jornada comptarà amb dos apartats: conferències de les diferents entitats participants i presentació dels projectes escollits que s'hagin dut a terme durant l'últim any segons les bases de la convocatòria.

Us animem a presentar algun projecte innovador o de recerca que faci referència a qualsevol camp d’actuació dins del món de les ciències de la salut segons les bases que s'adjunten, a l'adreça de correu recerca@gss.scs.es. La data límit per enviar els treballs és fins les 14:00 hores del dia 1 d’octubre del 2017.

Us informem que tal i com es va fer l’any passat, es sol·licitarà l’acreditació de la Jornada al Consell Català de la Formació Continuada de les Professions Sanitàries, i aquest any també com a activitat formativa de l’escola de doctorat de Salut.

S’atorgaran dos premis a les millors comunicacions orals, que s’entregaran al finalitzar la jornada.


FULL INSCRIPCIÓ JORNADES

Si us plau, omple els camps obligatoris marcats amb un asterisc per inscriure’t a l’acció formativa:
AdjuntMida
Pre_Programa Jornada Iniciatives.pdf130.5 KB
<< Torna