Notícies

Impulsen un programa de col·laboració entre entitats de salut i atenció social per atendre les persones amb necessitats complexes del Pallars Jussà

L’Institut Català de la Salut, Gestió de Serveis Sanitaris, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i el Consorci de Salut i Social de Catalunya han firmat un conveni per iniciar la prova pilot, amb una durada d’un any.

El Pallars Jussà compta des del 28 de novembre amb un nou sistema coordinat d’atenció a les persones amb necessitats complexes, basat en les necessitats socials i sanitàries de les persones ateses. Per fer-lo possible, diverses entitats de la salut i de l’atenció social han signat avui al Consell Comarcal del Pallars Jussà un conveni de col·laboració que desenvoluparà una prova pilot amb una durada d’un any. Concretament, han signat el conveni el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), l’Institut Català de la Salut, Gestió de Serveis Sanitaris i el Consell Comarcal del Pallars Jussà.

Amb el conveni es desenvoluparà un sistema coordinat per atendre les persones amb necessitats complexes a través dels centres d’atenció primària, l’Hospital Comarcal del Pallars i els serveis socials. El desenvolupament d’aquesta prova pilot inclou l’assessoria i la guia per a la implementació territorial per part de l’CSC, la formació als participants, les sessions d’intercanvi d’informació entre els diversos actors de l’àmbit sanitari i social, a fi de millorar el procés d’integració de la persona i l’anàlisi de dades amb l’objectiu de  millorar el servei.

Al marge de les reunions amb l’equip de treball, es crearà una comissió de seguiment i avaluació del programa.


<< Torna