Docència

Us donem la benvinguda a l'apartat de Docència de Gestió de Serveis Sanitaris.

Amb la certesa de que les persones són l'element bàsic del sistema i el seu nivell de formació és una de les millors garanties d'una prestació sanitària d'alt nivell, i donant continuïtat a l’eix vertebrador del Pla de Salut 2011-2015, a Gestió de Serveis Sanitaris volem donar el màxim de qualitat en formació, apostant per la innovació en metodologia i gestió, cercant el camí cap a l'excel·lència. 

"Una empresa és com un arbre. Hi ha una part que és visible (les fruites) i una part que està oculta (les arrels).
Si només et preocupes de les fruites, l’arbre es pot morir. Perquè l’arbre creixi i continuï donant fruits, les arrels hauran d’estar sanes i nodrides"
Leif Edvinsson

A Gestió de Serveis Sanitaris, formem especialistes en Ciències de la Salut en la majoria de camps. Participem en la formació d'estudiants de grau mig i superior, universitaris de grau i postgrau i oferim formació continuada tant a professionals interns com externs amb la col·laboració Universitària.

Podreu trobar informació docent dels centres de Gestió de Serveis Sanitaris de Lleida, tant dels diferents graus i postgraus en Ciències de la Salut que es duen a terme, com de les diferents especialitats per a les quals està acreditat per realitzar Formació sanitària especialitzada, i també d’altres ensenyaments que se’n poden beneficiar.

Gràcies per la vostra confiança.


<< Torna