Organització
Organització
Servei de cuina
LÍNIA DE FRED
1 - És el sistema d'alimentació-restauració basat en el cuinat complet de l'aliment.
|
2 - Seguit d'un refredament ràpid.
|
3 - Emmagatzemament en condicions controlades de baixa temperatura per sobre del punt de congelació (0-3ºC).
|
4 - Subsegüent regeneració just abans del seu servei.
|
CAFETERIA - Menú d'aquesta setmana
DILLUNS
Primers Plats- Bufet d'amanides
- Minestra de verdures imperial
- Lasanya de verdures i romesco
Segons Plats- Cuixa de pollastre al forn
- Filet de rap amb salsa marinera
- Guarnició: Alberginia brasa o Wok Marrakech
- Servei de planxa (Llom, pit de pollastre, llonganissa, amb guarnició)
Postres:
- Fruita variada
- Làctics variats sencers i descremats
DIMARTS
Primers Plats- Bufet d'amanides
- Espinacs a la Catalana
- Tortellini napolitana
Segons Plats- Xurrasco amb chimichurri
- Calamars a la romana
- Guarnició: Tomaquet al forn o pisto de verdures
- Servei de planxa (Llom, pit de pollastre, llonganissa, amb guarnició)
Postres:
- Fruita variada
- Làctics variats sencers i descremats
DIMECRES
Primers Plats- Bufet d'amanides
- Cous cous amb verdures
- Llenties estofades
Segons Plats- Brao al forn amb salsa
- Orada amb salsa "ajoarriero"
- Guarnició: Patata al caliu o alberginia arrebossada
- Servei de planxa (Llom, pit de pollastre, llonganissa, amb guarnició)
Postres:
- Fruita variada
- Làctics variats sencers i descremats
DIJOUS
Primers Plats- Bufet d'amanides
- Broquil i pastanaga al vapor
- Arròs a la cubana
Segons Plats- Quart de pollastre rostit
- Lluç amb salsa mediterrània
- Guarnició: Stiks de moniato o carbassó al forn
- Servei de planxa (Llom, pit de pollastre, llonganissa, amb guarnició)
Postres:
- Fruita variada
- Làctics variats sencers i descremats
DIVENDRES
Primers Plats- Bufet d'amanides
- Coliflor amb sofregit de ceba i pernil
- Canelons
Segons Plats- Estofat de porc amb verdures
- Salmó amb salsa d'anet
- Guarnició: Escalivada o xampinyo llaminat
- Servei de planxa (Llom, pit de pollastre, llonganissa, amb guarnició)
Postres:
- Fruita variada
- Làctics variats sencers i descremats
DISSABTE
Primers Plats- Amanida de la casa
- Crema de carbassó
- Paella de verdures i bolets
Segons Plats- Llangonissa
- Abadejo en tempura
- Guarnició: Seques amb panxeta o wock xinés
- Servei de planxa (Llom, pit de pollastre, llonganissa, amb guarnició)
Postres:
- Fruita variada
- Làctics variats sencers i descremats
DIUMENGE
Primers Plats- Amanida de la casa
- Bledes amb patata
- Sopa de peix
Segons Plats- Escalopa de pollastre
- Mandonguilles de lluç
- Guarnició: Patates grilló o varetes de verdures
- Servei de planxa (Llom, pit de pollastre, llonganissa, amb guarnició)
Postres:
- Fruita variada
- Làctics variats sencers i descremats