Notícies

La mort d'Artur Fornós commociona la societat civil de les Terres de Lleida

Nombrosos amics, així com personalitats del món polític , de l'àmbit professional de l'advocacia i, en general , de tots els sectors socials van mostrar durant tot el dia d'ahir el seu suport i el seu sentir a la família d'Artur Fornós Tarruella , l'advocat que el divendres va morir en un accident de trànsit després que el seu cotxe s'estavellés contra una botiga de l'Avinguda Blondel de Lleida .

HÉCTOR CASTRO
El jove jurista , que era molt conegut a Lleida i la mare és la diputada de CiU a Madrid Conxita Tarruella , conduïa un Ford Cmax que va impactar contra l'establiment Jack & Jones . Es dóna la circumstància que Fornós acabava de sortir del taller on havien reparat seu vehicle després que el passat 18 de juliol el seu cotxe , que estava estacionat en una zona d'aparcament per a discapacitats, fos atropellat per una furgoneta Citroën Berlingo. El cotxe d'Artur Fornós estava adaptat per a conductors amb discapacitat a causa de que patia esclerosi múltiple des de feia més de vint anys .
El divendres a la tarda el germà de la víctima el va acompanyar a retirar el turisme del taller i poc després es va produir el fatal sinistre .  Segons diversos testimonis, el vehicle va començar a circular a gran velocitat per l'avinguda de les Garrigues i ja al Pont Vell va perdre el control i va envair part del carril esquerre en sentit contrari i va acabar estavellant-se contra el comerç .

Després de l' impacte el comptaquilòmetres del Ford va quedar marcant els 150 km / h . Amics propers de la família apunten la possibilitat que el jove patís un brot de la malaltia durant la seva conducció i que les seves cames poguessin haver quedat engarrotades i que finalment perdés el control del vehicle sense poder reaccionar .  De fet , segons informacions de persones properes a la víctima , a Artur Fornós se li havia accentuat la seva malaltia en els últims mesos pel que es desplaçava en cadira de rodes , en lloc d'anar a peu , quan havia de recórrer distàncies de consideració .

Família molt compromesa . La família d'Artur Fornós Tarruella és molt coneguda a Lleida per la seva gran implicació en causes socials , associatives i culturals . Els pares del falledido organitzen diferents esdeveniments en favor dels afectats per diverses discapacitats i malalties , especialment l'esclerosi múltiple , com el " Mulla't per l'esclerosi múltiple" . A més , la mare d'Artur Fornós , Conxita Tarruella , és diputada per CiU al Congrés a Madrid .

Pel que fa al ferit que divendres va ser ingressat a l'Hospital Arnau de Vilanova , ahir va ser ja donat d'alta. En total hi va haver quatre ferits , tres dels quals lleus als quals no va fer falta ingressar a l'hospital.

La Manyana , 8 setembre 2013


AdjuntMida
accident tràgic a lleida. Artur Fornós 20130907 i 08_recull.pdf100.34 KB
<< Torna