Notícies

1r Premi de Poesia Dolor invisible / jo visible, organitzat per la Unitat de Fibromiàlgia de l’Hospital de Santa Maria

El passat divendres, 20 de març, es van entregar els premis del 1r Premi de Poesia Dolor invisible / jo visible, organitzat per la Unitat de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica de l’Hospital de Santa Maria de Lleida, en el marc de la VI Jornada d’Actualització Diagnòstica i Terapèutica en Fibromiàlgia (FM), Síndrome de la Fatiga Crònica (SFC) i Síndrome de Sensibilitat Química Múltiple (SQM).

El jurat del premi, format per Carme Campoy, coordinadora de la Unitat de Fibromiàlgia de l’Hospital de Santa Maria, Maribel Mir i Eduard Batlle, ambdós relacionats amb el món de la poesia, va valorar molt positivament la nombrosa participació en el concurs, amb 25 obres presentades, la intensitat d’emocions i vivències personals que s’hi expressaven, així com la qualitat literària de bona part dels treballs.

El primer premi, dotat amb 500 euros, va ser per al poema titulat Duele, obra d’Itziar Pascual. El segon premi, dotat amb 300 euros, va ser per al poema Alfabet desorganitzat, obra de Maria Assumpció Cornadó. I finalment, el tercer premi, dotat amb 200 euros, va ser compartit ex aequo per al poema Viaje a las raíces, de Guiomar Cuesta, i per al poema titulat Ares, de Mercedes Román.

Comunicació GSS-Salut_Lleida, 23 de març de 2015


<< Torna