Notícies

Ressó de la I Jornada d’actualització en infermeria de l’Hospital Comarcal del Pallars

El  passat dia 24 de març es va dur a terme la I Jornada d’actualització en infermeria de l’Hospital Comarcal del Pallars organitzada pel Grup de treball d’infermeria HCP, amb l’objectiu d’actualitzar els coneixements en la pràctica infermera, potenciant l’ús de l’evidència científica.

La inaguració de la Jornada va anar a càrrec de la Sra. Montserrat Gea Sánchez, vicepresidenta del COILL, amb la conferència “Les infermeres com a garants de l’Excel.lència en Cures de Salut”.

El  programa va incloure 9 comunicacions, on es van abordar temes com l’educació sanitaria a l’alta hospitalaria en malalties cròniques, seguretat de pacients, cures en la colecistectomia laparoscòpica, tractament en el codi ICTUS i hipotèrmia accidental. Juntament amb 2 tallers, el primer de dossificació i dil.lució de medicació pediàtrica i el segon de canalització de via intraòssia.

La jornada va ser un èxit d’assistència amb  prop dels 60 inscrits, professionals de l’àmbit hospitalari i de l’atenció primària.

En el qüestionari d’avaluació que es va realitzar al finalitzar, a “interès de la jornada” se li  va assignar una puntuació de  3.8 punts i  a “grau de satisfacció general” una puntuació de 3.6 punts sobre un  màxim 4 punts.

L’enhorabona per a tots els assistents i organització.

Comunicació GSS, Tremp, 26 de març de  2015


<< Torna