Notícies

Activitats informatives a GSS sobre l’alimentació durant l’embaràs i la lactància per commemorar el Dia Nacional de la Nutrició.

Demà, 28 de maig, al CAP Santa Maria de Lleida i al CAP Alpicat sota el lema Menjar bé és el millor “t’estimo”

Demà dijous, 28 de maig, Gestió de Serveis Sanitaris (GSS) commemora el Dia Nacional de la Nutrició amb l’organització d’activitats informatives adreçades a usuaris i professionals del Centre d’Atenció Primària (CAP) Santa Maria de Lleida i del CAP Alpicat. A partir de les 9.00 hores, s’instal•laran diferents taules informatives als centres on s’entregaran tríptics elaborats per la Federació Espanyola de Societats de Nutrició, Alimentació i Dietètica (FESNAD).
 

Les activitats d’enguany posen el focus en la nutrició durant l’embaràs i la lactància i s’emmarquen sota el lema Menjar bé és el millor “t’estimo” promogut per la FESNAD.

L'alimentació de la mare, des de fins i tot abans de la gestació, juga un paper fonamental per afavorir un millor estat de salut matern-infantil. Uns hàbits de vida saludables, a més d'una dieta adequada i un bon control durant la gestació, són fonamentals per aconseguir un bon pronòstic en l'embaràs i la lactància.

Si esteu interessats en obtenir més informació sobre el tema, la nutricionista de GSS, Maria Puy Rubio, us podrà atendre demà.
En aquest enllaç trobareu més informació de la FESNAD:

http://www.fesnad.org/dnn/DNN_2015/PDF/Presentacion_DNN_2015.pdf
 

Comunicació GSS, 27 de maig de 2015

 


<< Torna