Notícies

Professionals del CAP Santa Maria i CAP d'Alpicat surten al carrer per informar dels beneficis d’una alimentació saludable durant l’embaràs i la lactància en el Dia Nacional de la Nutrició

Usuaris del CAP Alpicat assisteixen a una xerrada sobre nutrició

Avui dijous, 28 de maig, Gestió de Serveis Sanitaris (GSS) ha commemorat el Dia Nacional de la Nutrició amb l’organització d’activitats informatives adreçades a usuaris i professionals del Centre d’Atenció Primària (CAP) Santa Maria de Lleida i del CAP Alpicat, ambdós gestionats per GSS. Les activitats d’enguany s’emmarquen sota el lema Menjar bé és el millor t’estimo promogut per la Federació Espanyola de Societats de Nutrició, Alimentació i Dietètica(FESNAD).
 
 
A partir de les 9.00 hores, professionals de pediatria i nutrició del CAP Santa Maria han instal·lat una taula informativa a la porta del recinte hospitalari per informar els ciutadans dels beneficis d’una alimentació saludable durant l’embaràs i la lactància, i han entregat material informatiu elaborat per la FESNAD.
Al CAP Alpicat, una desena de mares i pares han assistit a la xerrada informativa que els professionals del centre han dut a terme a les instal·lacions per informar d’aspectes nutricionals durant l’embaràs i la lactància.
 
L'alimentació de la mare, des de fins i tot abans de la gestació, juga un paper fonamental per afavorir un millor estat de salut matern-infantil. Uns hàbits de vida saludables, a més d'una dieta adequada i un bon control durant la gestació, són fonamentals per aconseguir un bon pronòstic en l'embaràs i la lactància.
 
En aquest enllaç trobareu més informació de la FESNAD:
 
http://www.fesnad.org/dnn/DNN_2015/PDF/Presentacion_DNN_2015.pdf
 
Comunicació, 28 de maig de 2015


<< Torna