Notícies

VI Jornades de Rehabilitació Rapid Recovery de Gestió de Serveis Sanitaris

Els dies 27 i 28 de novembre a l’aula magna del Campus de Ciències de la Salut de la Universitat de Lleida

Des d’avui divendres a la tarda fins demà dissabte,28 de novembre, se celebren les VI Jornades de Rehabilitació de Gestió de Serveis Sanitaris, a l’aula magna del Campus de Ciències de la Salut de la Universitat de Lleida. Diferents especialistes i professionals mèdics exposaran i debatran sobre la implantació del programa Rapid Recovery, per al tractament de pacients abans i després de l’operació de pròtesi de genoll o maluc.
Aquest sistema, recentment implantat pel Servei de Traumatologia de l’Hospital Universitari de Santa Maria, pretén disminuir l’estada hospitalària amb l’objectiu de minimitzar les complicacions que això implica i fomentar l’autonomia precoç del pacient. La seva implantació ha estat possible gràcies al treball de tots els professionals, traumatòlegs, anestesistes, personal d’infermeria, fisioterapeutes i rehabilitadors del centre, a més del personal administratiu.
Les jornades comptaran amb professionals de reconegut prestigi i el nombre d’inscrits supera ja la centena. A més, dissabte 28 de novembre, es realitzaran tallers pràctics amb pacients reals i s’exposaran pòsters científics en els quals es podran veure els darrers avenços i casos més complexos de rehabilitació.
El Servei de Rehabilitació dóna cobertura a tota la Regió Sanitària de Lleida a través dels seus centres de l’Hospital Universitari de Santa Maria, de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova (pròximament s'habilitarà un espai nou que substituirà als anteriors en el CAP 11 de Setembre) i dels CAP Tàrrega, Balaguer, Cervera, les Borges Blanques i Mollerussa. L'equip està format per metges rehabilitadors, fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals i logopedes, a més de personal administratiu. Disposa de prop de 100 professionals per donar l'atenció sanitària de l'especialitat. Durant aquest any s'atendran entorn de 10.000 casos en l'àmbit ambulatori, domiciliari i logopèdic.
Adjuntem el programa de les jornades
Si algun mitjà està interessat en parlar amb els responsables del Servei de Rehabilitació o en els tallers de dissabte, us podeu posar en contacte aquest matí amb Lídia Mesalles ([email protected] – 629 06 84 68)

Comunicació GSS, 27 de novembre de 2015


AdjuntMida
Programa_Jornada_Rehabilitació_2015.bo_.pdf105.65 KB
<< Torna