Notícies

La Residència per a Gent Gran Lleida-Balàfia i la Residència i Centre de dia per a Gent Gran Balàfia II celebren la 8a Setmana de la Gent Gran

En commemoració de dues dates assenyalades: el Dia Mundial de l’Alzheimer, el 21 de setembre, i del Dia Internacional de les Persones Grans, l'1 d’octubre

 
Del 21 de setembre al 2 d’octubre, la Residència per a Gent Gran Lleida-Balàfia, gestionada per l'empresa pública Gestió de Serveis Sanitaris (GSS), celebra per 8è any consecutiu la Setmana de la Gent Gran en commemoració de dues dates assenyalades: el Dia Mundial de l’Alzheimer, el 21 de setembre, i del Dia Internacional de les Persones Grans, l'1 d’octubre. Aquest any, s’hi sumen, per primer cop, els usuaris i usuàries de la Residència i Centre de Dia per a Gent Gran Balàfia II, gestionada també per GSS.
 
Al llarg de tota la setmana, s’han organitzat una quinzena d’activitats de les que en podran gaudir tots els usuaris i usuàries, els seus familiars, així com els professionals dels centres. El tret de sortida serà el proper dijous, 21 de setembre, Dia Mundial de l'Alzheimer, en què ambdós centres residencials organitzaran tallers d'estimulació i la xerrada "Els oficis perduts en el temps", que tindrà lloc a la sala polivalent de la Residència per a Gent Gran Lleida-Balàfia.
 
Fins al 2 d'octubre, estan previstos un seguit d’actes de caire lúdic, solidari i educatiu amb l'objectiu d'afavorir l’estimulació física i cognitiva dels usuaris i usuàries i la seva integració social, així com millorar el seu estat anímic i, en conseqüència, el seu benestar i la seva qualitat de vida.
 
Algunes de les activitats que s'organitzaran són una sortida al Museu de l'Automoció Roda Roda, actuació de balls country, concurs de dòmino generacional, espectacle de pallassos, sortida en bus turístic o jocs tradicionals amb el CEIP Països Catalans, entre altres.
 
Per commemorar el Dia Internacional de les Persones Grans, el 2 d'octubre al jardí de la Residència Lleida-Balàfia tindrà lloc un concert del Cor del Centre de Rehabilitació de la Veu de Lleida i Mollerussa i la clausura dels actes.
 
La residència i el centre de dia
La Residència per a Gent Gran Lleida-Balàfia té 96 places de residència assistida i la Residència i Centre de dia per a Gent Gran Balàfia II disposa de 60 places de residència assistida i 60 de centre de dia. Ambdós centres estan gestionats per l'empresa pública Gestió de Serveis Sanitaris i presten el servei al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
 
Tots dos centres tenen com a objectiu principal la qualitat en l’atenció, la satisfacció i el benestar dels usuaris i usuàries. Es promou l’atenció integrada i centrada en la persona amb professionals que treballen en un equip multidisciplinari format per especialistes en medicina, farmàcia, psicologia, infermeria, treball social, educació social, teràpia ocupacional, fisioteràpia, gerontologia i animació sociocultural.
 
Adjuntem el tríptic informatiu amb més informació detallada de les activitats
 
Comunicació GSS,  18 de setembre de 2017

<< Torna