Notícies

Mercè Humedas dona dos obres a l’Hospital Universitari de Santa Maria amb motiu del seu Centenari

La artista lleidatana Mercè Humedas ha fet una donació de dos obres originals amb motiu del Centenari de l’Hospital Universitari Santa Maria. Les obres formaran part del catàleg d’obres del centre i se n’ha fet un tiratge de més d’un miler de litografies que es lliuraran a tots els treballadors i treballadores de l’Hospital. Les obres, d’oli sobre lli de 90 x 60 cm i 80 x 60 cm, representen dos perspectives de la històrica entrada principal al recinte hospitalari, a l’avinguda Rovira Roure.

La presidenta del Consell d’Administració de Gestió de Serveis Sanitari (GSS), Montse Pifarré,  ha mostrat l’agraïment a Mercè Humedas per la seva generositat i talent, i ha recordat que “el Centenari de l'Hospital és una fita que celebra la dedicació i servei de milers de professionals a la comunitat al llarg de tots aquests anys”. En aquest sentit, ha afegit que “volem seguir treballant junts per millorar la qualitat de vida de les persones i continuar sent un referent en l'atenció sanitària. Les obres de Mercè Humedas seran un llegat durador d'aquest moment i ens recordaran sempre la importància de la nostra missió”.

L'artista Mercè Humedas, neix a Lleida l’any 1960. És graduada en Arts i Oficis en l'especialitat de pintura a l’Escola de Belles Arts de Lleida. L'artista ha realitzat il·lustracions de llibres, revistes i cartells i ha participat en nombroses exposicions individuals i col·lectives.

Produeix principalment obres en acrílic i oli de tendència realista. Tria temes d’interior en que les imatges de vida quotidiana adquireixen transcendència i intimitat. Entre els elements que defineixen la seva obra trobem la forma en la que treballa la llum i la penombra -amb tota la seva gamma de grisos- buscant crear atmosferes, sentiments i emocions que retenen instants que desprenen una certa poesia.


<< Torna