Notícies

Presentació del projecte “Activa’t per la salut mental” a Lleida

El proper dijous 7 de maig tindrà lloc a Lleida la presentació del projecte Activa’t per la salut mental, en un acte dirigit a la ciutadania. moviment associatiu i al sector de la Salut.

El projecte “Activa’t per la salut mental” pretén aconseguir que persones amb problemes de salut mental, o risc de patir-ne, i els seus familiars, puguin esdevenir agents de salut actius en el seu propi procés de recuperació, i millorar així la seva qualitat de vida. És un projecte impulsat per la Federació Salut Mental Catalunya i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, en el marc del Pla integral d’atenció a les persones amb trastorn mental i addiccions. El projecte s’inicia amb un pilot, de 3 anys de duració, amb l’objectiu d’avaluar-lo i incorporar-lo a la cartera de serveis, i es materialitza a 12 territoris a través de 12 associacions.

L’acte de presentació comptarà amb la participació de representants dels serveis territorials del Departament de Salut a Lleida, Diputació de Lleida, la Paeria, el proveïdor de serveis sanitaris GSS, l’Associació Salut Mental Ponent i la Federació Salut Mental Catalunya. Hi participaran també testimonis amb experiència pròpia de persones amb problemes de salut mental i un familiar.

El projecte Activa’t, que comença amb un pilot, es vol estendre per tot Catalunya dins la xarxa pública d’atenció, i està impulsat per la Federació Salut Mental Catalunya i el Departament de Salut, en el marc del Pla integral de salut mental i addiccions. A Lleida es duu a terme amb l’Associació Salut Mental Ponent i l’Hospital Santa Maria – Gestió de Serveis Sanitaris.

La assistència a la presentació és gratuïta i està adreçada al sector de la Salut Mental, professionals i moviment associatiu.

Cal confirmar assistència inscrivint-se en aquest formulari

  • Data: Dijous 7 de maig.
  • Lloc:  Aula Magna del Campus de Ciències de la Salut, Universitat de LleidaRovira Roure, 44
  • Hora: de 10h a 12h.

 


<< Torna