Notícies

GSS homenatja 38 professionals que es jubilen o que sumen 25 anys de carrera

La Sala de la Capella de l’Hospital Universitari de Santa Maria ha acollit avui el tradicional acte d’homenatge als professionals sanitaris que s’han jubilat al llarg del 2023 o que compleixen 25 anys de carrera professional. Concretament, s’han homenatjat 23 professionals que s’han jubilat aquest any i 15 que compleixen 25 anys d’antiguitat.

Es tracta d’un dels actes inclosos dins del cicle de Nadal que s’organitza cada any a l’Hospital. Tots els professionals homenatjats han rebut com a obsequi un pin de plata de Gestió de Serveis Sanitaris (GSS) i una litografia signada per l’artista lleidatana Mercè Humedas d’una de les dues obres que l’artista va donar a l’Hospital amb motiu de la commemoració del seu Centenari i que representen dos perspectives de la històrica entrada principal al recinte hospitalari, a l’avinguda Rovira Roure.

Mercè Humedas (Lleida,1960) és graduada en Arts i Oficis en l'especialitat de pintura a l’Escola de Belles Arts de Lleida. L'artista ha realitzat il·lustracions de llibres, revistes i cartells i ha participat en nombroses exposicions individuals i col·lectives. Produeix principalment obres en acrílic i oli de tendència realista. Entre els elements que defineixen la seva obra trobem la forma en la que treballa la llum i la penombra -amb tota la seva gamma de grisos- buscant crear atmosferes, sentiments i emocions que retenen instants que desprenen una certa poesia.

La presidenta del Consell d’Administració de Gestió de Serveis Sanitari (GSS), Montse Pifarré,  ha mostrat l’agraïment a tots els professionals homenatjats i els ha felicitat per la tasca que han desenvolupat al llarg de la seva carrera professional. “Aquest any hem commemorat el centenari de l’Hospital i estem orgullos dels nostres anys d’història. Ho hem celebrat amb un seguit d’actes institucionals i adreçats a la ciutadania per obrir les portes d’una de les institucions més emblemàtiques de la societat lleidatana. Però volem també que sigui un homenatge a tots els equips de professionals que sou i heu estat cabdals al llarg de tota la trajectòria de la institució” ha afirmat.


<< Torna